Τυρόμπαλες

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. γραβιέρα τριμμένη
2 ασπράδια αβγού
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

5 λεπτά

7 μπαλάκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Τοποθετούμε ένα τηγάνι με ηλιέλαιο στη φωτιά για να κάψει.
  • Σε ένα μπολ προσθέτουμε τη γραβιέρα, τα ασπράδια αβγού και πλάθουμε μικρά μπαλάκια.
  • Τα μεταφέρουμε στο τηγάνι με το καυτό λάδι. Τηγανίζουμε ανακατεύοντας με μία τρυπητή κουτάλα για 2-3 λεπτά μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
  • Αφαιρούμε και μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί.