Τορτίγια με μπριζόλα

ΥΛΙΚΑ

1 κ.σ ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
50 γρ. κέτσαπ
½ κ.γ κύμινο
¼ κ.γ σκόρδο σε σκόνη
Αλάτι
Πιπέρι
100 γρ. τσένταρ τριμμένο
300 γρ. μπριζόλα μαγειρεμένη χωρίς κόκκαλο
2 τορτίγιες 25 εκ.

10 λεπτά

2 μερίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά μέχρι να μαλακώσει ελαφρά.
  • Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και μεταφέρουμε το κρεμμύδι σε ένα μπολ να κρυώσει.
  • Προσθέτουμε στο μπολ την κέτσαπ, το κύμινο, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, το τσένταρ και τη μπριζόλα κομμένη σε λεπτές φέτες.
  • Ανακατεύουμε και μοιράζουμε το μείγμα στις 2 τορτίγιες.
  • Διπλώνουμε τις τορτίγιες και σερβίρουμε.