Steak sandwich

ΥΛΙΚΑ

1 κ.σ ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι σε φέτες
100 γρ. τσένταρ τριμμένο
100 γρ. μαγιονέζα
1 πιπεριά τσίλι μικρή
2 τσιαπάτες
250 γρ. μπριζόλα ψημένη χωρίς κόκκαλο

20 λεπτά

2 μερίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο στον αέρα.
  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά μέχρι να μαλακώσει ελαφρά και αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
  • Χτυπάμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια το τσένταρ μαζί με τη μαγιονέζα και τη πιπεριά τσίλι.
  • Κόβουμε τις τσιαπάτες στη μέση κατά μήκος και μοιράζουμε το μείγμα της μαγιονέζας.
  • Κόβουμε τη μπριζόλα σε λεπτές φέτες και μοιράζουμε στις τσιαπάτες.
  • Καλύπτουμε με το κρεμμύδι και καπακώνουμε τις τσιαπάτες.
  • Μεταφέρουμε τις τσιαπάτες σε ένα ταψί και βάζουμε στο φούρνο για 3-4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
  • Αφαιρούμε το ταψί από το φούρνο και σερβίρουμε.