Shakshuka με ζυμαρικά

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. ντομάτα κονκασέ
1 κ.γ σκόρδο σε σκόνη
150 γρ βρασμένη αχιβάδα
2 αβγά μέτρια
50 γρ. γραβιέρα τριμμένη
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, σε ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι

20 λεπτά

2 μερίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • Προσθέτουμε τη ντομάτα κονκασέ, το σκόρδο και τις αχιβάδες στο τηγάνι.
  • Αφήνουμε να πάρουν μία βράση.
  • Προσθέτουμε τα αβγά, χαμηλώνουμε τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε και καπακώνουμε.
  • Αφήνουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να βράσουν τα αβγά.
  • Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
  • Πασπαλίζουμε με το φρέσκο κρεμμυδάκι και σερβίρουμε.