Open sandwich με πανσέτα

ΥΛΙΚΑ

2 αβγά μέτρια
2 φέτες ψωμιού
100 γρ. σπανάκι
4 πανσέτες ψημένες
Αλάτι
Πιπέρι
2 κ.σ ελαιόλαδο
2 αβγά τηγανιτά

15 λεπτά

2 μερίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • Βάζουμε τις φέτες του ψωμιού στο τηγάνι και δίνουμε χρώμα για μερικά δευτερόλεπτα να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.
  • Αφαιρούμε το ψωμί και προσθέτουμε το σπανάκι. Σοτάρουμε για 1 λεπτό να μειωθεί το σπανάκι σε όγκο και αλατοπιπερώνουμε.
  • Μοιράζουμε το σπανάκι πάνω από τις φέτες του ψωμιού.
  • Ζεσταίνουμε τις πανσέτες και βάζουμε δύο πανσέτες πάνω σε κάθε φέτα ψωμιού.
  • Καλύπτουμε με 1 αβγό σε κάθε ψωμί.
  • Αλατοπιπερώνουμε τα αβγά, πασπαλίζουμε με θυμάρι και σερβίρουμε.