Φασολάκια με λουκάνικο

ΥΛΙΚΑ

1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
100 γρ. λουκάνικο
200 γρ. πατάτες
1 κ.σ. θυμάρι
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
150 γρ. νερό
200 γρ. ντομάτα κονκασέ
αλάτι
πιπέρι
200 γρ. φασολάκια
¼ ματσάκι δυόσμο

20 λεπτά

2 μερίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Τοποθετούμε μία κατσαρόλα και ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε από 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
  • Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα βάζουμε στην κατσαρόλα και σοτάρουμε.
  • Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα.
  • Προσθέτουμε το θυμάρι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
  • Προσθέτουμε τον πελτέ και σοτάρουμε.
  • Στη συνέχεια, προσθέτουμε το νερό, τη ντομάτα κονκασέ, το αλάτι, το πιπέρι, τα φασολάκια και ανακατεύουμε.
  • Καλύπτουμε με το καπάκι και σιγοβράσουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά.
  • Αφαιρούμε το καπάκι και προσθέτουμε το λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες.
  • Ανακατεύουμε και αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.
  • Ψιλοκόβουμε τον δυόσμο και τον ρίχνουμε στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.