Burrito με ρύζι

ΥΛΙΚΑ

2 τορτίγιες
100 γρ. ρύζι νυχάκι βρασμένο
1 αβοκάντο ώριμο
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
φύλλα κόλιανδρου
100 γρ. τσένταρ τριμμένο
1 λάιμ για το σερβίρισμα

20 λεπτά

2 μερίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • Δίνουμε χρώμα στις τορτίγιες ψήνοντας τες για λίγα δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά.
  • Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
  • Βάζουμε τις τορτίγιες στον πάγκο εργασίας μας.
  • Μοιράζουμε το ρύζι στο κέντρο κάθε τορτίγιας.
  • Μοιράζουμε το αβοκάντο σε φέτες, τη ντομάτα, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το αλάτι, το πιπέρι, το γιαούρτι, τα φύλλα κόλιανδρου και το τσένταρ.
  • Τυλίγουμε τις τορτίγιες και σερβίρουμε με λάιμ.